tiistai 15. toukokuuta 2012

Myönteisyyttä etsimässä

Laosissa asuessani blogimaailma avautui minulle uutena ihmeellisenä asiana ja innostuin bloggaamaan jotain palasia elämästämme. Sitten puolisen vuotta ennen Suomeen paluuta intoni bloggaamiseen lopahti täysin...en enää halunnut kirjoittaa ajatuksiani, kun paluuprosessointi päässäni pörräsi valtoimenaan...

Jossain vaiheessa aloin kaivata bloggaamista ja sen tuomaa sosiaalista verkostoa...ja aloin silloin tällöin miettiä mistä haluan julkisesti kirjoittaa. Niin...mistä??
En usko voivani rajoittaa blogiani johonkin tiettyyn aiheeseen...enkä edes haluasi, koska kysymyksessä on henkilökohtainen eikä työblogi...joten...

Viime viikolla sitten monen kuukauden bloggaushalukkuuden vallassa olleena se idea bloggaamiseen syntyi hetkessä. :) Koska olen luonteeltani pessimisti tai ainakin olen elänyt alkuelämäni ei niin positiivisessa ilmapiirissä, halusin aloittaa Kiitollisuusblogin...en keksi itselleni mitään parempaa aihetta kuin myönteisyys...jospa bloggaamisen kauttakin saisin itseeni ujutettua lisää positiivisuutta.1 kommentti:

  1. Kiva että olet palannut blogimaailmaan! Eikä kyllä ollenkaan hullumpi aihe blogille;) Oletko lukenut Joyce Meyerin kirjan Minä ja minun suuri suuni? Siinä käsitellään juurikin tuota aihetta kuinka sanoilla ja ajatuksilla on suuri vaikutus ja pitäisi olla varovainen mitä suustaan ulos päästää. Paljon hyviä kirjoja hänellä!

    VastaaPoista